Stond jij vroeger ook aan het strand met een fles met een briefje er in, hopen dat iemand dan de fles vindt en  een berichtje terugstuurt? Hetzelfde effect hebben bad-eendjes nu op een cruise.

Het principe is heel simpel, koop een badeendje en doe er een kaartje aan met daarop een Engelse tekst, bijvoorbeeld deze:

This duck was hidden on the Crown Princess on augustus 17 2019 by the Gelderland Family from Holland. Keep or hide you decide!

Facebook: @Cruisingducks-originalgroup

(Vertaling: Deze eend was verstopt op de Crown Princess op 17 augustus 2019 door de familie Gelderland uit Nederland. Je mag hem houden of weer verstoppen, het is aan jou! )

Facebook: @Cruisingducks-originalgroup)

Zorg er voor dat je lid bent geworden van deze facebook pagina (of een andere, er zijn er heel veel, ook gespecialiseerd in verschillende rederijen, bijvoorbeeld Royal Carribean of Princess).

Neem het eendje mee op cruise en verstop het op een bijzondere plek, maar niet in het zwembad of in de sauna. Je kunt het bijvoorbeeld verstoppen tussen de planten, in het restaurant of in het theater.

Daarna houd je de facebook-pagina in de gaten die je op het kaartje hebt geschreven, en hopelijk plaatsen de vinders een foto van het eendje op die facebook-pagina.

En vergis je niet, sommige Amerikanen nemen echt 50 eendjes of zelfs meer mee om ze te verstoppen!  (Maar die hoeven waarschijnlijk niet te vliegen naar hun vertrekhaven, denk ik dan maar!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.